5 hurtige spørgsmål til ministeren - Blok, Rasmus (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2011)
Uddannelsesminister Morten Østergaard præsenterer lidt om den nye regerings visioner for universiteterne, når det gælder digitalisering af eksamener og prøver i den indledende klumme "5 hurtige spørgsmål til ministeren".