Overgang til digital aflevering og bedømmelse af skriftlige prøver ved Aarhus Universitet og Ingeniørhøjskolen i Århus - Blok, Rasmus Tolstrup; Andresen, Mads Stenhøj; Sommer, Hans (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2011)
Aarhus Universitet og Ingeniørhøjskolen i Århus vil gøre det muligt at skriftlige prøver stilles og at besvarelser afleveres, bedømmes, håndteres og arkiveres digitalt. Projekt Digital Eksamen afdækker med støtte fra ABT-fonden i øjeblikket mulighederne for at afskaffe papir og gøre de skriftlige ”hjemme”-prøver 100 % digitale1. De foreløbige resultater er meget positive, og nærværende artikel rapporterer midtvejs i projektforløbet om opgaven, den valgte løsning, evalueringerne og erfaringerne, samt de udfordringer digitaliseringen medfører. Download artiklen som pdf-fil for at se artiklens interaktive indhold.