Ophavsret til undervisningsmateriale - Rosenmeier, Morten (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2011)
UNI-C og ACs Udvalg til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejde – forkortet ”UBVA” – driver sammen tjenesten ”E-læring og jura” på www.uni-c.dk/jura. Her fortæller vi ved hjælp af artikler, film, tegnefilm, quizzer m.m. undervisere ved danske uddannelsesinstitutioner om, hvordan det juridiske klaver spiller, når det kommer til e-læring.