”Fremme af IKT-støttet læring” i forbindelse med den nationale strategi - Heilesen, Simon B.; Meldgaard, Helle; Wollin, Uwe (Tidsskriftet Læring og Medier (LOM), 2010)
Om temaet: "Fremme af IKT-støttet læring" i forbindelse med den nationale strategi.