En fyrspråkig 1700-talsordbok och dess bakgrund - Malmgren, Sven-Göran (LexicoNordica, 2003)
Anmeldt værk: Lennart Larsson: Varifrån kom svenskan? Om den svenska vokabulären i en fyrspråkig ordbok utgiven i Riga 1705. Uppsala 2003.