Tre nya finsk-ryska ordböcker - Tammala, Hannu (LexicoNordica, 2003)
Anmeldte værker: Jelisejev, Juri: Suomi-venäjä-suomi sanakirja - Finsko-russko-finskij slovar' ('Finsk-rysk-finsk ordbok'). 2:a, utvidgad och förnyad upplaga. Jyväskylä & Helsinki: Gummerus, 2001. 536 s. (JEL) Koppaleva Ju. È. [Julija Èjnovna]: Novyj finsko-russkij slovar'. Okolo 50 000 slov i vyraženij - Uusi suomalais-venäläinen sanakirja. Noin 50 000 hakusanaa ja sanontaa ('Ny finsk-rysk ordbok. Ca 50.000 uppslagsord och uttryck'). Sankt-Peterburg: M.G.V., 2001. 883 s. (KOP) Niemensivu, Helena & Ekaterina Nikkilä: Suami-venäjä-sanakirja - Finskorusskij slovar' ('Finsk-rysk ordbok'). Helsinki: WSOY, 2003. 771 s. (N&N)