Finsk-estnisk storordbok - Tuomi, Toumo (LexicoNordica, 2003)
Anmeldt værk: Suomi-viro suursanakirja - Soome-eesti suursõnaraamat 1-2. Kotimaisten kielten tutkimuskeskus - Eesti Keele Instituut [Forskningscentralen för de inhemska språken - 'Estniska språkinstitutet']. Förläggare: Kotimaisten kielten tutkimuskeskus - Eesti Keele Sihtasutus. Tallinn - Helsingfors 2003.