Sven-Goran Malmgren, Svensk lexikologi - Thomsen, Knud Troels (LexicoNordica, 1995)
Anmeldt værk: Sven-Goran Malmgren: Svensk lexikologi. Ord, ordbildning, ordbOcker och orddatabaser. Lund: Studentlitteratur 1994. Pris ca 150 SEK.