Ord och lexikon. Festskrift til/ Hans Jonsson 10 juni 1993 - Norén, Kerstin (LexicoNordica, 1995)
Ord och lexikon. Festskrift till Hans Jonsson JO juni 1993. Redaktion: Lars Svensson, Ingrid Hansson & Bo Ruthstrom. Stockholm: Norstedts 1993.