Anmeldelse af Carl-Erik Lundbladh: Handledning tilt Svenska Akademiens ordbok - Malmgren, Sven-Göran (LexicoNordica, 1994)
Anmeldt værk: Carl-Erik Lundbladh: Handledning till Svenska Akademiens ordbok. Stockholm: Norstedts 1992. Pris ca 112:-.