Anmeldelse af Anne-Line Graedler & Stig Johansson: Anglisismeordboka. Engelske lånord i norsk - Ohlander, Sölve (LexicoNordica, 1999)
Anmeldt værk: Anne-Line Graedler & Stig Johansson: Anglisismeordboka. Engelske lånord i norsk. 1997. Oslo: Universitetsforlaget.