Ordboksterminologi - Hjulstad, Håvard (LexicoNordica, 1999)
Anmeldt værk: Henning Bergenholtz, Ilse Cantell, Ruth Vatvedt Fjeld, Dag Gundersen, Jón Hilmar Jónsson, Bo Svensén: Nordisk leksikografisk ordbok. Oslo, Universitetsforlaget, 1997. Skrifter utgitt av Nordisk forening for leksikografi; Skrift nr. 4.