Meddelanden från Nordiska föreningen för lexikografi. Dödsfall - Hansen, Zakaris Svabo (LexicoNordica, 2001)
En av Sveriges främsta lexikografer, förre SAOB-chefen professor Sven Ekbo, har gått ur tiden under år 2001. Nordiska föreningen för lexikografi har bett två av hans tidigare medarbetare att skriva en minnesteckning.