Omfattande ordbok över finsk slang - Eronen, Riitta (LexicoNordica, 2001)
Anmeldt værk: Heikki Paunonen, Tsennaaks Stadii, bonjaaks slangii, Stadin slangin suursanakirja. ('Känner du Stan, förstår du slang? Storordbok över Stans slang'). Helsingfors: WSOY 2000.