Bjarne Berulfsen & Dag Gundersen: Fremmedord blå ordbok - Berkov, Valerij (LexicoNordica, 2001)
Anmeldt værk: Bjarne Berulfsen og Dag Gundersen. Fremmedord blå ordbok. 16. utg. Oslo: Kunnskapsforlaget: 2000. 485 s.