Två nya lättillgängliga ordböcker - Martola, Nina (LexicoNordica, 2002)
Anmeldte værker: Norstedts första svenska ordbok. Författare: Birgitta Ernby, Martin Gellerstam, Sven-Göran Malmgren; artiklar med faktauppgifter: Per Axelsson; illustrationer: Thomas Fehrm. Stockholm: Norstedts ordbok 2001. Natur och Kulturs Svenska Ordbok. Författare: Per Olof Köhler, Ulla Messelius; författare och huvudredaktör: Birgitta Hene; illustrationer: Christina Hagberg. Stockholm: Natur och Kultur 2001.