Anmeldelse af: Maja Lindfors Viklund: Exotismer, romanticismer och vanliga överdrifter. Mönster och metaforer i svensk drogslang - Cantell, Ilse (LexicoNordica, 2002)
Anmeldt værk: Maja Lindfors Viklund: Exotismer, romanticismer och vanliga överdrifter. Mönster och metaforer i svensk drogslang. Göteborg: Institutionen för svenska språket. (Meijerbergs arkiv för svensk ordforskning 28.) 2001.