Dan Nosell, Norstedts svensk-katalanska ordbok (Diccionari Suec-Català) och Norstedts katalansk-svenska ordbok (Diccionari Català-Suec) - Söhrman, Ingmar (LexicoNordica, 2004)
[Der findes ikke resumé til denne artikel]