Ei metaleksikografisk perle - Vikør, Lars S. (LexicoNordica, 2005)
Anmeldt værk: Bo Svensén: Handbok i lexikografi. Ordböcker och ordboksarbete i teori och praktik. Andra, omarbetade och utökade upplagan. Norstedts Akademiska Förlag, Stockholm 2004. 614 sider.