Den nya finska elektroniska ordboken Kielitoimiston sanakirja (2005) - Romppanen, Birgitta (LexicoNordica, 2005)
Anmeldt værk: Kielitoimiston sanakirja. Uusin tieto suomen kielen sanoista. 100.000 sanan nykymerkitukset. 21.000 paikannimeä taivutuksineen: 2005. Red. Marja Lehtinen och Eija- Riitta Grönros. CD-ROM-skiva. Helsinki: Kotimaisten kielten tutkimuskeskus och Kielikone OY. Oy Edita Ab.