Ei bok for kryssordløysarar og ordforskarar - Killingbergtrø, Laurits (LexicoNordica, 2005)
Anmeldt værk: Daniel Danielsen: Stor kryssordbok. 2. utgave. 991 sider. Oslo: Kunnskapsforlaget. 2004. ISBN 82-573-1536-7.