Fra funktionsmultiplikation til funktionsreduktion – om revision af Blinkenberg & Høybye-ordbøgerne - Leroyer, Patrick (LexicoNordica, 2006)
Kommentar til Gunhild Dyrberg og Lilian Stages forslag til en grundig revision af Blinkenberg & Høybye-ordbøgerne, Dansk-fransk og Fransk-dansk, Kan man bruge en ordbogsartikel uden hoved og hale? Overvejelser over en ny artikelstruktur. Sprint 1, 2005. København: Copenhagen Business School, 43–61.