Lödigt lexikograferade göingemål - Wendt, Bo-A. (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Ordbok över folkmålen i Västra Göinge härad av Gösta Sjöstedt, under redaktion av Göran Hallberg (del 1–4), Stig Isaksson (del 1–4), Bengt Pamp (del 1–3), Sten-Bertil Vide (del 1) & Magnus Olsson (del 4), Språk- och folkminnesinstitutet, Skrifter utg. genom Dialekt- och ortnamnsarkivet i Lund 1, Lund 1979–1999. 782 s.