Longman Exams Dictionary – en ordhandbok av akademiskt intresse - Ohlander, Sölve (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Longman Exams Dictionary. Director: Della Summers. Harlow, Essex: Pearson/Longman 2006.