Rec. av Zuzana Hlavičová och Jana Svatošová: Norstedts tjeckiska ordbok. Tjeckisk-svensk/Svensk-tjeckisk - Nilsson, Morgan (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Zuzana Hlavičková och Jana Svatošová: Norstedts tjeckiska ordbok. Tjeckisk-svensk/Svensk-tjeckisk. Stockholm: Norstedts Akademiska Förlag 2005. 743 sidor.