Lokal ordbok med meir enn lokalt nedslagsfelt: Hollamålet i Nedre Telemark. Ord og uttrykk - Bakken, Kristin (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Gjermundsen, Arne Johan: Hollamålet i Nedre Telemark. Ord og uttrykk. Skien: Norgesforlaget 2006. 552 sider.