Gyldendals Teaterleksikon - Pálfi, Loránd-Levente; Wolgast, Karin (LexicoNordica, 2008)
Anmeldt værk: Scavenius, Alette (red.): Gyldendals Teaterleksikon. 1. udgave, 1. oplag. København: Gyldendal 2007.