En etterlengtet ordbok - Selberg, Ole Michael (LexicoNordica, 2011)
Anmeldt værk: M. J. Filipek, M. Iwanow, R. Iwanow: Norsk-polsk polsk-norsk juridisk ordbok. Oslo: Cappelen Akademisk Forlag 2010. 320 sider. Pris 398 NOK.