En modern ordbok för alla som läser och forskar i Kalevala - Koukkunen, Kalevi (LexicoNordica, 2011)
Anmeldt værk: Raimo Jussila: Kalevalan sanakirja [Ordbok över Kalevala]. Helsinki/Keuruu: Otava 2009. 520 s. Pris 40,30 EUR.