Rättelse til Pálfi, Leroyer, Wagner og Vesterdahl i LexicoNordica 15 - Redaktionen, - (LexicoNordica, 2009)
I sidste udgave af LexikoNordica havde der side 208 i artikeln af Loránd-Levente Pálfi, Patrick Leroyer, Adam Wagner & Spiros Divaris Vesterdahl desværre indsneget sig en fejl i tabel 1, hvor sidste linje var faldet ud.