Lexins svenska lexikon - Loenheim, Lisa (LexicoNordica, 2012)
Anmeldt værk: Lexins svenska lexikon, 4 uppl. Utarbetad vid Lexikaliska institutet, Göteborgs universitet, under ledning av Sven-Göran Malmgren. Projektledare för webbversionen: Viggo Kann, Kungliga Tekniska Högskolan. Ansvarig på Språkrådet: Christian Mattsson. Stockholm: Språkrådet 2011. Internetlänk: <http://lexin.nada.kth.se>.