Appsolutt fingerferdig! En anmeldelse av ordbokappene RO og SAOL - Hoel, Jan (LexicoNordica, 2012)
Anmeldte værker: RO – Retskrivningsordbogen Oppdateringsdato: 27. januar 2012. Systemkrav: iOS 4.0 eller senere. Kompatibel med iPhone, iPod touch og iPad. Størrelse: 8,5 MB. Gratis. Utviklet av Erlandsen Media Publishing AB. © Dansk Sprognævn SAOL – Svenska Akademiens ordlista Oppdateringsdato: 22. mai 2012. Systemkrav: iOS 4.2 eller senere. Kompatibel med iPhone, iPod touch og iPad. Størrelse: 9,7 MB. Gratis. Utviklet av Isolve AB. © 2011 Svenska Akademien