Många krokar i långdansen – en diger samling av finlandssvenska ordspråk och talesätt - Skog-Södersved, Mariann (LexicoNordica, 2018)
Carola Ekrem (utg.): Många krokar i långdansen. Finlandssvenska ordspråk och talesätt. Andra tryckningen. Helsingfors: Svenska litteratursällskapet i Finland. 2017. 672 sidor. Pris 28 €.