Målreising og morsmålsdokumentasjon – lesikografi som lingvistisk disiplin - Bull, Tove (LexicoNordica, 2018)
Bjørghild Kjelsvik, Christian-Emil Smith Ore, Lars S. Vikør, Åse Wetås & Dagfinn Worren (red.): Målreising og morsmålsdokumentasjon. Heidersskrift til Oddrun Grønvik ved 70-årsleitet. Oslo: Novus Forlag 2017. 283 sider. Pris (innbunde): 240 NOK.