Efternavne i Norge - Holmberg, Bente (LexicoNordica, 2019)
Olav Veka (red.): Norsk etternamnleksikon. Norske slektsnamn – utbreiing, tyding og opphav. 2. utgåva. Revidert, oppdatert og utvida. Oslo: Det Norske Samlaget 2016. 640 sider. Pris: 393 NOK (uindbundet) og 469 NOK (indbundet).