Finska Kielitoimiston sanakirja fritt tillgänglig på nätet - Puskala, Jaana (LexicoNordica, 2018)
Anmeldt værk: Kielitoimiston sanakirja. Kotimaisten kielten keskuksen verkkojulkaisuja 35. Helsinki: Kotimaisten kielten keskus. Publicerad på internet 11.11.2014. <http://www.kielitoimistonsanakirja.fi/>.