Rec. av Carsten Stig Poulsen: Børsens Marketing Leksikon. 3. udgave, 1. oplag - Pálfi, Loránd-Levente; Vesterdahl, Spiros Divaris (LexicoNordica, 2007)
Anmeldt værk: Carsten Stig Poulsen: Børsens Marketing Leksikon. 3. udgave, 1. oplag. København: Børsens Forlag 2006. 592 sider. DKK 499,00