Nya reseparlörer - Gellerstam, Martin (LexicoNordica, 2003)
Anmeldte værker: Norstedts engelska reseparlör. Stockholm: Norstedts Ordbok 2002. Norstedts franska reseparlör. Stockholm: Norstedts Ordbok 2002. Norstedts italienska reseparlör. Stockholm: Norstedts Ordbok 2002. Norstedts spanska reseparlör. Stockholm: Norstedts Ordbok 2002. Norstedts tyska reseparlör. Stockholm: Norstedts Ordbok 2002.