Tor Guttu (red.): Norsk illustrert ordbok. Moderat bokmål og riksmål - Vannebo, Kjell Ivar (LexicoNordica, 1995)
Anmeldt værk: Tor Guttu (red.): Norsk illustrert ordbok. Moderat bokmål og riksmål, Oslo: Kunnskapsforlaget 1993.