Anmeldelse af Herbert Svenkerud og Helge Parnemann: Cappelens Tysk-Norsk og Norsk-Tysk Ordbok - Mogensen, Jens Erik (LexicoNordica, 1994)
Anmeldt værk: Herbert Svenkerud og Helge Parnemann, Cappelens Tysk-Norsk og Norsk-Tysk Ordbok. Oslo: J. W. Cappelens Forlag a.s: 1992