Anmeldelse af Trond Trosterud Turid Farbregd, Sigrid Kangur og Ülle Viks 1998: Norsk-estisk/Estisk-norsk ordbok Norra-eesti/Eesti-norra sönaraamat - Trosterud, Trond (LexicoNordica, 1999)
Anmeldt værk: Turid Farbregd, Sigrid Kangur og Ülle Viks 1998: Norsk-estisk/Estisk- norsk ordbok Norra-eesti/Eesti-norra sönaraamat. Tallinn: Stiftelsen Estisk Språk/Eesti Keele Sihtasutus.