Småordböcker över slang och dialekter - Martola, Nina (LexicoNordica, 1999)
Anmeldte værker: Juhani Mäkelä: stadin snadi slangi Porvoo-Helsinki-Juva: WSOY 1997. Unto Eskelinen: tavvoo savvoo Porvoo-Helsinki-Juva: WSOY 1997. Kerttu Karhu: eheroon taharoon Porvoo-Helsinki-Juva: WSOY 1998. Oiva Arvola: yhtä koska Porvoo-Helsinki-Juva: WSOY 1999.