Nyord - Gundersen, Dag (LexicoNordica, 2001)
Anmeldt værk: Jarvad, Pia 1999: Nye Ord. Ordbog over nye ord i dansk 1955–1998. København: Gyldendal. Moberg, Lena (hovedred.) 2000: Nyordsboken. Med 2 000 nya ord in i 2000-talet. Stockholm: Svenska språknämnden. Norstedts Ordbok.