Anmeldelse af Reijo Pitkäranta, Suomi-latina-suomi-sanakirja (’Finsk-latinsk-finsk ordbok’) - Mattila, Heikki E.S. (LexicoNordica, 2002)
Anmeldt værk: Reijo Pitkäranta, Suomi-latina-suomi-sanakirja (’Finsk-latinsk-finsk ordbok’). Helsingfors: Werner Söderström Osakeyhtiö 2001 (629 sidor).