Första ordboken - Kuutti, Pirkko (LexicoNordica, 2002)
Ilkka Rekiaro & Päivi Rekiaro: Eka oikea sanakirjani. Suomi-englantisuomi. (’Min första riktiga ordbok’). Jyväskylä: Gummerus 2001. 879 s. Ilkka Rekiaro & Päivi Rekiaro: Eka oikea sanakirjani. Suomi-englantisuomi. Puuhavihko. (’Min första riktiga ordbok. Övningshäfte ’). Jyväskylä: Gummerus 2001. 32 s.