Engelsk stor ordbok - Gundersen, Dag (LexicoNordica, 2002)
Anmeldte værker: Engelsk stor ordbok for begynnere. Engelsk-norsk / norsk-engelsk. 1. utg. 2001. Hovedredaktør: Espen Mellquist. Oslo: Kunnskapsforlaget. ENGELSK STOR ORDBOK Engelsk-norsk / norsk-engelsk. 1. utg. 2000. Prosjektledere/hovedredaksjon: Petter Henriksen og Vibecke C.D. Haslerud. Redaksjonssjef: Øystein Eek. Oslo: Kunnskapsforlaget.