"Ordboken mosta tryckias" - Hannesdóttir, Anna Helga (LexicoNordica, 2010)
Anmeldt værk: Jesper Swedberg: Swensk Ordabok. Utgiven efter Uppsala-handskriften, med tillägg och rättelser ur övriga handskrifter, av Lars Holm. Skara stiftshistoriska sällskaps skriftserie nr 46, och Acta Bibliothecae Scarensis. Skrifter utgivna av Stifts- och landsbiblioteket i Skara, nr 12. Skara: Stiftelsen för utgivande av Skaramissalet 2009, 719 s.