Et nyt leksikon om nordisk mytologi - Pálfi, Loránd-Levente; Lindholm, Johnny (LexicoNordica, 2006)
Anmeldt værk: Stefánsson, Finn: Gyldendals leksikon om nordisk mytologi. 1. udgave, 1. oplag. København: Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag 2005. 316 sider. DKK 299,-