Norsk Ordbok band 5 (med sideblikk til tidlegare band) - Myking, Johan (LexicoNordica, 2006)
Anmeldt værk: Norsk Ordbok. Ordbok over det norske folkemålet og det nynorske skriftmålet. Band V harm – jåttut. Oslo: Det Norske Samlaget 2005. Lars S. Vikør (hovudredaktør) og Kristin Bakken (prosjektdirektør). 1604 spaltar + XIII sider. ISBN 82-521-6579-6.