Stor TYSK-DANSK ORDBOG (2005) – en kritisk vurdering på grundlag af den moderne metaleksikografi - Mogensen, Jens Erik (LexicoNordica, 2006)
Anmeldt værk: Henrik Bergstrøm-Nielsen, Peter Jürgensen, Preben Späth (under medvirken af Birgit Lohse): Tysk-Dansk Ordbog. København: Gyldendal 2005. 2125 sider. DKK 1.250.